Gezichtsbehandelingen


1. Basis gezichtsreiniging voor jeugd                                                                        45min       45,00

Gezichtsmassage,  reinigen,  blankheads en comedomen verwijderen, masker met warme stoommachine en een hydraterende dagcrime met SPF.

2. Dieptereiniging Hydrafacial AQUA GLOW                                               1h  15min       80,00

De module van het apparaat werkt met 4 speciale vloeistoffen. Door middel van vacuüm worden de vloeistoffen in een intensieve werveling (vortrex-effect) met speciale behandeltips op de huid aangebracht. De niet-invasieve Aqua Hydrafacial behandeling is een combinatie van 4 stappen:
• intensieve reiniging en milde peeling,
• pijnloze talg- / talgextractie
• intensieve hydratatie en
• effectieve insluiting / voeding met actieve ingrediënten.
RF-LIFTING-module:
Het RF-handstuk biedt comfortabele en effectieve radiofrequentie (RF) -technologie voor huidverstrakking en versteviging (niet-invasieve facelift).
MESO-PORATIE module:
Met behulp van geavanceerde ultrasone technologie en vibratiemassage wordt een meso-ampul of serum diep in de huid gebracht.
COLD HAMMER module:
Met behulp van de cold hammer sluiten en krimpen de poriën tot minimale grootte en krijgt de huid een prachtige glow.
SKIN SCRUBBER module:
Met de Skin scrubber worden zelfs de kleinste oneffenheden effectief verwijderd. De kop is ergonomisch gevormd zodat hij aansluit op de huid op elke plek van het gezicht om deze effectief te reinigen.


3. Dieptereinigng Hydrafacial AQUA GLOW & Casmara masker     1h 15min        85,00
Het unieke van de CASMARA Algae Peel-Off maskers is dat ze een lichte en aangename druk op de huid geven waardoor de penetratie bevordert van de actieve ingrediënten uit de aangebrachte crème.  Het masker kan over de ogen en lippen worden aangebracht! Een high-tech cosmetica met een drainerend effect op 

wallen, en donkere kringen onder de ogen vermindert.


4. Biopeeling met gezichtsmassage                                                                            45min          80,00
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

Ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan.
Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn. Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan men bereiken met een bio peeling?

- Fijnere poriën structuur
- Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Verbeteren van het acne-huidbeeld
- Kalmeren van een onrustige huid
- Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

Deze bio-kruidenpeeling kent twee huidreacties:
reactie 1 directe roodheid en warmte van de huid
reactie 2 indirecte roodheid en warmte van de huid (dit treed een paar uur later pas op)

De reacties zijn heel normaal, duren maximaal 48 uur en horen bij het proces.

5. Biopeeling 3x kuur (aanrader voor het beste resultaat)                          45min        200,00